Parfum: Scent of Liu jo eau de toilette

Wederom vind je op mijn blog een prachtig flacon met daarin een heerlijke geur. Deze keer is het een nieuwe versie van de eerste geur van Liu Jo. Deze nieuwe versie is lichter en is daarom uitgebracht als een eau de toilette. De nieuwe geur genaamd Scent of Liu jo* (€66,90) is een heel andere geur dan ik gewend ben. Ik draag vaak zoete geuren, maar de Scent of Liu jo is een stuk frisser en scherper.

scent of liu jo eau de toilette

Alhoewel iedereen een geur anders ervaart, komt dat scherpe randje naar mijn idee door de citroen die in deze geur is verwerkt. In dit geval vind ik het erg lekker ruiken, zeker wanneer de geur al wat langer op mijn huid ligt. Door de citroen krijgt de geur naar mijn mening een zomers tintje. Geuren met citrus noten draag ik namelijk altijd in de zomer. Echter wordt deze geur wat warmer naarmate deze opwarmt door je huid.

scent of liu jo

Er zit namelijk ook vanille, sandelhout, vijgen en lelietjes van dalen in. Deze mix van geurnoten zorgt voor een warme en ietwat zoete ondertoon. En tot mijn verbazing ruik ik de hele tijd aan mijn polsen, omdat de basis van deze geur echt heerlijk ruikt! Dit is zeker een geur die ik vaker zal dragen. Als ik deze geur draag voel ik mij een beetje sassy, haha! Ik krijg zin om een sexy jurkje aan te trekken en lekker uit te gaan, haha!

Ik zeg snel naar de winkel om deze geur te testen!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram voor meer updates, see you there!

liu jo parfum

scent of liu jo parfum

scent of liu jo eau de toilette

scent of liu jo

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.