Parfum: Yves Rocher Quelques notes d’amour parfum

Een geur uitkiezen die echt bij jou past, kan soms best lastig zijn. Echter ben je bij Yves Rocher aan het goede adres voor een zoete en florale geur. De geur van Yves Rocher genaamd Quelques notes d’amour, is tijdelijk in een nieuw limited edition jasje gegoten. En dat jasje is echt heel erg mooi. In de nieuwe flacon vind je 50 ml (€35,90) van het Yves Rocher Quelques notes d’amour eau de parfum.* Deze geur heeft in ieder geval de looks!

Yves Rocher Quelques notes d'amour

Laten wij het eens over die geur hebben. Die bestaat uit een mix van Damascus roos, Guajakhout essence en benzoë-extract. De Damascus roos zorgt voor de florale en zoetige ondergrond. Het Guajakhout en het Benzoë-extract (extract van boomhars) zou zorgen voor het ‘rokerige’ vleugje geur wat je terugvindt in het parfum. Hierdoor krijgt de geur een warme en wat zwoelere indruk. En dat is precies wat Yves Rocher wilde bereiken, een geur die ruikt als de liefde.

Yves Rocher Quelques notes d'amour parfum

En uiteraard heb ik deze geur getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Want alhoewel deze geur een stuk minder kost dan mijn geliefde Miss Dior chérie, valt Quelques notes d’amour in dezelfde categorie. Het Yves Rocher Quelques notes d’amour parfum is namelijk zoetig, floraal en heel erg vrouwelijk. Als liefhebber van zoetige geuren ben ik helemaal in mijn nopjes, over hoe deze geur op mijn huid ruikt.

Yves Rocher Quelques notes d'amour

Quelques notes d’amour is iets zoeter dan Miss Dior chérie, die als geur iets scherper uitvalt. Uiteraard is het lastig om over te brengen hoe lekker ik deze geur vind via een artikel. Daarom raad ik je aan om gewoon eens langs te gaan bij een Yves Rocher winkel. Zeker als je erg van geuren houdt, maar niet iets wilt dragen wat iedereen al in de kast heeft staan. Wat dat betreft is Yves Rocher nog een verborgen pareltje en de moeite waard om eens te checken.

Vind jij het flacon van deze geur ook zo prachtig?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana, see you there!

Quelques notes d'amour eau de parfum

Yves Rocher Quelques notes d'amour limited edition

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nima

    Ben heel erg gevallen op het supermooie flesje ♡
    Maar van Yves Rocher heb ik meerdere geuren gehad die ik uiteindelijk toch niet droeg, twijfel dus nog een beetje..
    Denk dat ik toch ga voor een geurtje van Oriflame, dat ook een beauty is om te zien (rose gelakt flesje ♡)