Persoonlijk: 5 dingen die ik stom vind

Ik vind dat iedereen moet kunnen klagen. Soms is klagen heerlijk! Gewoon even lekker al je stress en frustratie er uit gooien door te klagen. Mensen die zeggen dat we hier in Nederland niets hebben om te klagen hebben het mis. Dat we hier b.v. geen hongersnood hebben wil niet zeggen dat onze levens perfect zijn. Klagen is voor mij een manier van uiten en ik vertel je graag over 5 dingen die ik stom vind.

Afwassen

Ik haat afwassen! Hoepel op met je vuile borden en bestek. Dan heb je ook nog pannen… Ugh, pannen afwassen is zo vervelend. Daarnaast moet ik altijd afwassen met handschoenen aan omdat ik eczeem krijg van het afwasmiddel. Maar die handschoenen worden door het water zo glad dat er regelmatig iets tussen mijn handen doorslipt. Met als resultaat met regelmaat gebroken glazen, zucht…

Reizen met het ov

Je kunt nooit op 9292ov.nl vertrouwen en als je dat wel doet dan kom je ongetwijfeld te laat of je reist om. Ik heb altijd de pech dat er stinkende mensen naast mij gaan zitten in de tram. Als je geen studenten ov meer hebt dan is het duur, mega duur! Je hebt bijna altijd een wachttijd en ik haat wachten. Ik houd ook niet van reizen met de trein, daar word ik heel zenuwachtig van. Ik heb echt een auto nodig.

lekker klagenPIN IT!

Regen

Het verpest je haar, maakt je kleding nat en het voelt koud aan op je huid. Het regent ook altijd net wanneer je moet vertrekken. Paraplu’s overleven het in Nederland zelden want het waait hier altijd te hard om ze in leven te houden. En als je een hond hebt en je moet die uitlaten in de regen, dan ben je echt niet blij. Vooral als je een hond hebt die gaat stinken door regenwater, ugh!

Mensen die hard praten

Je weet wel, van die mensen die in het openbaar hun doktersafspraak met hun moeders bespreken. Van die vrouwen die keihard door de telefoon hun man vertellen hoe hij de boontjes moet koken. Van die mannen die heel hard saaie gesprekken voeren op een monotone toon met hun buddies. Nobody cares!!! En vooral als je met het ov na een lange werkdag naar huis reist, heeft niemand zin om die onzin aan te horen.

Mensen die niks te doen hebben

Deze mensen vind je met name op het internet. Ze spenderen uren, dagen, maanden, jaren aan het bekritiseren van andere mensen. Ze klagen en zeuren over alles wat andere mensen doen. Tegen die mensen wil ik zeggen: Nobody cares!!! In plaats van zeuren over de successen of flaters van anderen, kun je ook de pc uitzetten en zelf aan de slag gaan. In de tijd dat je hebt gezeurd over anderen, had je zelf super ver kunnen zijn in het leven.

Aaah, dat voelt goed! Even lekker klagen is heerlijk, waar wil jij graag over klagen?

Kaya-Quintana

P.S. Meer persoonlijke updates? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Tineke

  Wat ben je toch ook een leuke meid, die foto is zo leuk! Ik sluit mij helemaal bij dit artikel aan!

  • Kaya-Quintana
   Tineke

   πŸ˜€

 • Rosa

  Mee eens! Wat ik aan het lijstje zou toevoegen, zijn mensen die de “waarom-fase” nooit ontgroeid zijn en denken dat ze bij alle onbenulligheden die je doet, laat of vindt het recht hebben op een verklaring. Die passen eigenlijk wel een beetje in die laatste categorie. Aah! Zo vervelend! Net onder de douche bedacht ik toevallig ook nog een heleboel dingen die ik stom vond, maar die ben ik gelukkig alweer allemaal vergeten geloof ik.

  • Kaya-Quintana
   Rosa

   Aaah, gelukkig maar πŸ˜€ Lekker positief

 • Miss happinez

  Afwassen is ook echt niet mijn favoriete klusje!

  • Kaya-Quintana
   Miss happinez

   Nee, daar huur ik het liefst iemand voor in πŸ˜€

 • Samisami

  Stofzuigen!!! Aghh man waar komt al die stof vandaan?????

  • Kaya-Quintana
   Samisami

   Stof is stom!

 • Sunseeree

  Hahaha ..uhm klagen? Ik wil zooooo graag die ene cupcake eten, alleen moet ik daar minimaal 40 minuten voor autorijden…..

  • Kaya-Quintana
   Sunseeree

   Ja, het is jammer dat ze niet bezorgen, haha!

 • diana

  het weer! ik wil graag even klagen over het weer. bah wat een rotweer is het.

  • Kaya-Quintana
   diana

   Ja en vandaag is het ook weer van dat snertweer, tijd voor zomer!

 • Deisy

  Hahaha, wat een heerlijk lijstje. Ook ik kan niet tegen afwassen, vandaar dat ik vaatwasmachine hebt gekocht hihi πŸ˜‰ En regen vind ik inderdaad ook verschrikkelijk: vooral die miezerige regen, dat het net niet is maar waar je wel heel nat van wordt. Liefs Deisy

  • Kaya-Quintana
   Deisy

   Oh jaaa miezer regen is inderdaad mega irritant!

 • Tamara

  haha heerlijk, zo herkenbaar allemaal! Een potje klagen hoort er soms bij

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana