Persoonlijk: Question and Answer #1

Question and answer artikelen vind ik altijd super leuk om te lezen. Er zitten soms heel grappige, rare en pittige vragen bij waardoor je iemand beter leert kennen. Zelf vertel ik vrij weinig over mezelf via mijn site. Ik vergeet dat eigenlijk altijd omdat ik eerder schrijf over wat ik leuk vind dan over mijzelf. Daarom vroeg ik jou om mij eens een vraag te stellen. Ik daagde iedereen uit om de meest uitdagende vraag voor mij te bedenken. Via Instagram kreeg ik deze vragen binnen, let’s check it out!

question and answerPIN IT!

Welke celebrity zou je het liefst voor een dag willen zijn en waarom?

Oeh, ik zou zeker weten Johnny Depp willen zijn. Hij is mijn favoriete acteur en ik vind hem mega knap. Ik denk ook dat hij in het echt veel interessanter is dan we nu weten. Misschien is hij wel hartstikke saai maar als ik hem een dag zou zijn, dan zou ik mij alsnog niet vervelen. Zijn werk is namelijk hartstikke leuk en ik sla een dagje captain Jack Sparrow zijn niet af, hihi!

Welke Kardashian zus zou je zijn en waarom?

Ik zou zonder twijfel voor Kim Kardashian gaan omdat zij doet wat ik leuk vind. Ze reist veel, shopt veel, werkt veel en maakt super veel lol. Ze heeft schijt aan iedereen en heeft gewoon haar eigen beroep gecreëerd. Ik zou denk ik heel erg genieten van haar kledingkast en Kanye West zou ik lekker laten lopen. Ik zou wel moeten wennen aan iedereen die constant iets van mij wil en in mijn buurt is. Nu ben ik namelijk vaak lekker rustig thuis aan het werk, heerlijk!

bonbons

Why are you so fabulous?

Haha, ik denk dat dit gewoon een grapje is. Zo fabulous vind ik mezelf niet tenzij ik weer eens voor de spiegel sta te playbacken op de muziekjes van Mariah Carey. Alhoewel ik soms wel eens een dag heb waarop ik denk: I look awesome, feel awesome and I am awesome! Maar zo’n dag heeft iedereen wel eens denk ik. Gelukkig maar want zo moet iedereen zich wel eens voelen, heerlijk is dat!

Kroezende krullen of pittige bob?

De pittige bob, want als ik iets vervelend vind is het kroezend haar. Het is lastig om mee te werken en je hebt soms veel producten nodig om er iets van te maken. Ik zou me constant irriteren aan kroezende krullen en elke dag een bad hair day hebben. Nee, doe mij dan maar een pittige bob die ik lekker kan laten groeien.

allstars

Noem één ding wat je nooit meer opnieuw zou willen doen.

Oeh… Ik heb eigenlijk nergens spijt van of iets dergelijks, maar als ik iets niet opnieuw zou willen doen dan is het depressief voelen. Door mijn ziekte, allergieën, slaaptekort en omstandigheden heb ik me een paar jaar geleden heel depressief gevoeld. Ik kon geen kant op, er kwam niks uit mijn handen en bijna elke gedachte die ik had was negatief. Oh man, wat is dat een naar gevoel en dat doe ik echt liever niet opnieuw.

Past je vuist in je mond?

Rare vraag en nee, dat past niet gok ik zo. Het is in ieder geval niet iets wat ik wil uitproberen, haha!

En daarmee zijn we dan aangekomen bij de laatste vraag en dat was een grapje van een vriend van mij. Hij vroeg: Kunnen mannen hun wenkbrauwen ook heel dun epileren?

Ja, dat kan. Kom maar langs dan wax en epileer ik er op los, haha!

palmbomen

Welke gekke, toffe of creatieve vraag heb jij voor mij? Laat die achter via een comment en dan zal ik die zo snel mogelijk beantwoorden. Uiteraard heb ik ook een vraag voor jou en dat is:

Wat is het gekste dat jij ooit hebt gedaan?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Instagram voor snelle updates, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.