Persoonlijk: Tien dingen die mij blij maken

Niemand houdt van een zeurpiet, ik ook niet. Toch kan ik er zelf aardig wat van. Als ik moe ben begint het gemopper, gezeur en gezeik. Als ik moe ben valt namelijk alles sneller op en lijkt alles tien keer erger. Maar zodra ik ga zeuren en mopperen, maak ik het alleen maar erger voor mezelf. Moedertje lief zei gisteravond tegen me: “Schrijf eens als je successen, cadeautjes en leuke gebeurtenissen op. Wedden dat je leven veel leuker is dan je denkt? Jij vergeet namelijk van alles.”

Ja, ze heeft gelijk. Ik ben altijd druk bezig en vergeet zo alle leuke dingen die ik meemaak, not good! Voor ik het nieuwe jaar in ga, wil ik het oude wel goed afsluiten. Dus heb ik een lijstje gemaakt met tien positieve dingen die ik heb meegemaakt. Ready to go?

1. Ik heb mijn differentiatie minor op school afgesloten met een dikke acht
2. Ik ben gevraagd om mee te doen aan een speciaal project
3. Het is me gelukt om beter te gaan eten en mijn eczeem is daardoor verbetert
4. Ik ben van Blogger overgestapt naar mijn eigen site, layout en host. Ik was bang dat ik er niets van zou bakken maar mijn site gaat elke dag vooruit.
5. Ik heb lieve vrienden en vriendinnen die veel geduld me mij hebben, als ik het weer eens druk heb
6. Ik heb mijn eigen huis met vier kamers en in mijn badkamer kan ik zelfs een dansje doen
7. Ik kom tegenwoordig steeds meer lezers en kijkers tegen van mijn site en filmpjes. Allemaal prachtige mannen en vrouwen en dat kan ik erg waarderen.
8. Ik heb mijn Imac gekocht waardoor ik niet meer gestrest word van werken achter de computer. Mijn Imac valt namelijk nooit uit en is altijd snel
9. Ik heb heel veel over mijzelf geleerd en ik ben daardoor veel gezelliger geworden
10. Ik heb een super kleine familie, we zijn met z’n alle knettergek maar we passen wel bij elkaar. Dat is mij meer waard dan al het andere in de wereld

Eigenlijk is het wel moeilijk om het bij maar tien dingen te houden. Nu ik zo zit te typen, bedenk ik me dat ik nog veel meer leuke dingen heb meegemaakt. Ik was inderdaad allang weer van alles vergeten, haha! Moeders, soms zijn ze toch wel handig, vind je ook niet? Uiteraard ben ik ook benieuwd naar jouw leven in 2012 en wat jij voor moois hebt meegemaakt.

Vertel het me in een comment!

Kaya-Quintana
PIN IT!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • BeautyByTS

  Leuk om te lezen!!

 • puck

  heeii, het is inderdaad goed om dat voor je zelf op te schrijven.
  dit ja jaar heeft voor mij veel ongeluk met zich mee gebracht maar nu bijna aan het einde van dit jaar gaat het eindelijk weer goed!
  ik zit nog op de middelbare school en als ik eerlijk ben ging het niet zo super aan het begin maar nu, nu ik inzie dat school goed is voor mijn toekomst gaat het goed!!
  dike kus!!

  • Kaya-Quintana
   puck

   School is ook lastig maar je hebt er uiteindelijk veel aan. Daarna kan je namelijk alles doen wat je maar wilt 😀

 • Milou

  Leuk om te lezen zo!
  Nog een complimentje voor jezelf: ik vind je site super! Vind je filmpjes echt geweldig en vind jou als persoon heel leuk overkomen (voor hoever dat kan via een computer).
  Ga zo door zou ik zeggen hihi

  • Kaya-Quintana
   Milou

   Oh, thanks! Echt leuk om te lezen 😀

 • cindy

  hoi hoi
  vat een super review! ik wordt er zelfs blij van haha! mijn jaar zat zeker niet mee en ik moet dan ook echt heel hard nadenken over waar ik blij van wordt! maar ik kon me er 4 bedenken!
  1 ik heb een leve vriend die altijd voor me klaarstaat!
  2 ik ben mijn eige blog begonnen.
  3 ik heb super leuk werk!
  4en ik heb hele lieve familie achter me staan en voor mij door het vuur gaan!
  en ja moeders zijn soms toch wel handig ik kan altijd goed met haar praten en ze helpt me door mischien wel de moeilijkste tijd van me leven heen daarom ben ik ook hartstike trots op haar!

  ik vind je site echt super gaaf en het geeft me inspiratie voor mijn eigen blog!
  groetjes cindy

  • Kaya-Quintana
   cindy

   Oh, super leuke dingen heb je meegemaakt! Tof zo’n lieve moeder en ik ga nu meteen je blog bekijken 😀