Pretty christmas sweater

Je wordt om de oren geslagen met zogenaamde ‘ugly christmas sweaters’. Maar daar zal je mij niet snel in zien. Ik heb liever een pretty christmas sweater, om de simpele reden dat die mij beter staat. En in dit artikel laat ik je graag mijn nieuwe exemplaar zien, die ik vond bij de We fashion store. Ik was al een tijdje op zoek naar een rode trui, maar een goede rode trui is nog best lastig te vinden. Met name omdat veel truien van wol gemaakt zijn.

pretty christmas sweater

Want van wol krijg ik jeuk en soms zelfs uitslag en eczeem. Deze rode trui van We fashion is van 100% katoen, yes! Daarnaast is de pasvorm ook erg fijn, want deze trui is niet te slobberig. Aangezien ik wat kleiner ben, draag ik graag truien met een band aan de onderkant. Hierdoor kan ik wat taille creëren en zie ik er ietsje eleganter uit. Voor het onderstaande outfit besloot ik de rode trui te combineren met een zwart jurkje.

kersttrui

Ik heb namelijk geen egale zwarte rok en dus besloot ik te werken met laagjes. Het jurkje sluit prima aan en past mooi onder de rode trui. Uiteraard kun je de rok ook verwisselen met een mooie zwarte jeans. Ik heb er in ieder geval feestelijk pumps onder aangetrokken. Ik wilde eerst enkellaarsjes uit de kast pakken, maar dat vond ik net iets te stoer overkomen. Ik moet nu alleen nog een leuke tas uitzoeken.

Wat vind jij van deze pretty christmas sweater? I love it!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana, see you there!

kerst outfit

Items

Rode trui met sneeuwvlok: We fashion
Jurkje: Pull and Bear
Pumps: Invito

kerst outfit 2015

outfit met kersttrui

red sweater outfit

outfit of the day

nederlandse fashion blogger

kaya quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Pepie

    Zulke truien zijn helemaal hip, helaas vind ik ze mezelf niet zo leuk staan maar zoals jij deze trui combineert met een zwart jurkje vind ik er super gaaf uitzien! Vrouwelijk en toch comfortabel.

  • Florentine

    Ik houd van kersttruien! En wat een gave schoenen draag je hier! Love it 🙂