Pyjama style outfit

Ik heb af en toe van die dagen dat ik niks lekker vind zitten en dan wil ik enkel zachte stoffen op mijn huid voelen. Ik trek dan het liefst een legging aan met een simpel t-shirt. Echter ziet dat er niet heel netjes uit en als ik even de deur uit moet, is dat alles behalve handig. Gelukkig bestaan er nu ook pyjama style outfits, wat een uitkomst!

pyjama style outfit

In de winkels kun je de zogeheten pyjama style kledingstukken vinden, met name Zara heeft deze kledingstukken vaak. Deze kledingstukken bestaan uit zachte, lichte stoffen in lieve kleurtjes en prints. Echter zijn ze wat ruimer gesneden en zien ze er een beetje pyjama-achtig uit zoals mijn blauwe blouse op de foto. Deze blouse heeft een typisch pyjama kraagje en zakjes op de borst. Echter is de achterkant wat langer en valt deze netΒ over mijn billen heen.

ring met uil

De prachtige kleur blauw van de blouse kleurt fantastisch bij mijn favoriete grijze legging. Het blauw lijkt dan nog meer te knallen en de zwarte biesjes op de blouse helpen daarbij. Het is echt een super simpel outfit maar wel eentje die ik vaak draag. Als laatste voegde ik pumps met stalen hakken toe en één van mijn lievelingsringen. Deze ring is in de vorm van een uiltje en iedere keer als ik er naar kijk word ik blij.

Heb jij ook een pyjama style outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Like en volg dan via Bloglovin voor meer, thanks!

pyjama style outfit

Items

Zara: Blauwe blouse, legging en pumps
WE: Zwarte basic top
H&M: Ring met uiltje

outfit pyjama style

outfit met lichtblauwe blouse

comfortabel outfit met legging

pyjama outfit

pyjama outfit inspiration

nederlandse fashion blogger

fashion blogger

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Samantha

    Ik ben verliefd op je blauwe blouse! Ik vind hem echt heel erg mooi. πŸ™‚

  • Jori

    Leuke een pyama trui,
    Gaaf je nagels nail-art πŸ™‚
    Fijne dag nog verder..