Ripped jeans outfit

Wait what!? Een gescheurde jeans die daadwerkelijk past, mét scheuren precies op mijn knieën? Ja, die ging natuurlijk meteen mee, haha! Ik ben namelijk al heel lang op zoek naar het perfecte paar ripped jeans. Echter is dat nogal lastig als je klein bent, want dan zitten de gaten bedoeld voor op de knieën nooit eens echt op je knieën. Gelukkig is deze broek gemaakt in een enkelmodel waardoor ik er nog net mee wegkom.

lente outfit 2015

En omdat het zo’n mooie lichte kleur jeans is, past deze perfect bij het lenteachtige weer. Met een fris wit t-shirt, nude pumps en een vrolijk baseball jasje erbij ben ik er helemaal klaar voor. Echter zat ik nog wel een beetje te twijfelen over de pumps want het is toch nog best koud. Dus die heb ik voorlopig nog even in de kast gezet en vervangen door enkellaarsjes. Echter komen die pumps meteen uit de kast als het weer warm is.

Hoe combineer jij ripped jeans?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates? Like en volg dan via Instagram, thanks!

kaya-quintana outfit of the day

Items

New Yorker: Retro baseball jacket
WE: Wit basic t-shirt met v-hals
H&M: Ripped jeans
Invito: Nude pumps
OPI: Embrace the gray, Fifty shades of grey collectie

baseball jacket outfit

opi embrace the gray

ripped jeans outfit

outfit met gescheurde jeans

outfit met baseball jacket

baseball jacket

retro baseball jacket

outfit met gescheurde jeans en t-shirt

nederlandse fashion blogger

lente outfit met gescheurde jeans

gescheurde jeans en nude pumps

ripped jeans with white t-shirt and nude pumps

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Edith Sofia

  Hele gave jeans en wat zit je haar mooi!

  • Kaya-Quintana
   Edith Sofia

   Dank je, ik dacht laat ik het weer eens krullen 😀

 • femketje

  super leuk jasje 😀

 • Sanne

  Super leuke broek en schoenen! En wat zit je haar hier ontzettend mooi! <3

  xx

  • Kaya-Quintana
   Sanne

   Thank you! 😀

 • Lysanne

  Woowww wat een mooie foto`s 🙂
  en de kleren ook natuurlijk haaha

 • Anita

  Wat zit je haar mooi!! Krullen staan je super.

  Love the jeans too. Ik ben helaas nog op zoek naar de perfecte paar voor mezelf.

 • roos

  Wauw wat zit je haar mooi dat was het eerste wat mij opviel ! 🙂 hele leuke outfit ook, staat je super goed!

  x

 • Ilham

  I <3 Ripped jeans! Ik heb er zelf eentje 'gemaakt' (als in een gewone jeans van scheuren voorzien) en ik voel me er zo sexy in!

  • Kaya-Quintana
   Ilham

   Cool, ik wil het ook eens proberen om er zelf eentje te maken