River Island en H&M shoplog

Raar maar waar, ik heb gewoon super lang niet goed geshopt. Hier en daar kocht ik wel een shirtje of een paar schoenen, maar niks noemenswaardig kwam voorbij. Deze keer heb ik een aantal kledingstukken waar ik echt blij mee ben. In deze shoplog vind je dan ook een paar toffe items van River Island en H&M. Van sommige items weet ik nog niet zeker of ik ze moet houden. Uiteraard vind jij het vast niet erg om mij daarmee te helpen.

Kijk dus snel de shoplog en geef je mening,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf hier op mijn Youtube channel voor meer videoโ€™s, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Wendy

  De groene trui is inderdaad een beetje lomp ten opzichte van je postuur.
  Kun je de jurk niet tailleren door middel van een riem?
  De licht grijze trui stond je wel goed.
  Over het algemeen valt een cape wijder uit, dit heeft ook te maken met wat je er onder draagt.
  Ongeacht mijn mening is de keuze aan jezelf. Ga op je gevoel af, als je niet in de desbetreffende item prettig voelt dan kun je dat beter niet doen.
  Anders verwijdt het item onder in de kast.

  Groetjes, Wendy

 • mariet

  Leuke kleding hebben ze bij River Island, heb er redelijk veel gekocht en kan iedereen het aanraden.