De roze chenille sweater

Soms loop je een winkel binnen en vind je meteen iets leuks. Dat had ik vorige week toe ik de Zara in liep. Het was ook heel erg nodig om iets leuks te vinden, want mijn kledingkast is behoorlijk suf op het moment. Bij de Zara vond ik de onderstaande roze chenille sweater, ik was meteen verliefd! Chenille is namelijk een heel zachte stof en valt erg mooi. Deze trui nam ik dus direct mee naar de paskamer.

roze chenille sweater

De roze chenille sweater is cropped en nu nog zonder iets eronder te dragen. Echter kan je niet bij elke gelegenheid met een blote buik aankomen. Persoonlijk voel ik mij daar ook niet prettig bij tenzij ik op een cool feestje ben. Deze trui draag ik dus graag met een blouse of top eronder. Voor het onderstaande outfit heb ik mijn witte G-star blouse uit de kast getrokken. Deze blouse is mooi getailleerd en past dus goed bij de wijder vallende sweater.

roze chenille sweater

Ik twijfelde over een witte jeans of een blauwe. Uiteindelijk is het een blauwe geworden omdat de witte blouse dan iets beter opvalt. Mijn roze pumps van Dune passen natuurlijk goed bij de roze chenille sweater, die moeten dus wel bij dit outfit. En zo kon ik dit leuke outfit echt goed afmaken. Ik moet wel wennen aan de oversized look van de sweater. Ik ben bang dat deze soms een beetje te lomp overkomt, maar volgens mij valt dat uiteindelijk wel mee.

Wat vind jij van deze roze chenille sweater?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer fashion updates, thanks doll!

kaya quintana

Items

G-Star: Witte blouse
Zara: Roze sweater
H&M: Jeans
Dune: Alia pumps

zara chenille sweater

outfit of the day

herfst outfit 2016

chenille cropped sweater

zara chenille sweater

pink outfit

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.