Briefopener van Sissy boy

Mijn zusje heeft weer eens een heel leuke winkel gevonden, waar ze een leuk cadeau voor mijn verjaardag kocht. Het is een winkel waar ik zelf niet naar binnen zou lopen, omdat de kleding mij niet echt aanspreekt. Maar mijn zusje kwam erachter dat ze ook heel leuke interieur spullen verkopen. Voor mijn verjaardag kreeg ik dan ook een heel mooie briefopener van Sissy boy, in de vorm van een veer met antieke look.

briefopener van sissy boy

De briefopener heeft een antieke look en dat is precies is wat ik mooi vind. Overigens is de briefopener ook wat zwaarder dan ik dacht. Zoals je op de fotoโ€™s kunt zien is de briefopener ook aardig groot, waardoor het meteen een mooi accessoire is voor je interieur. Daarnaast vind ik het leuk dat de merknaam gegraveerd staat in het handvat. Op de een of andere manier maakt dat die antieke look af.

sissy boy briefopener

Nu moet ik nog een mooi bureau kopen waarop ik de briefopener kan showen. Ik zou namelijk graag een mooi wit bureau hebben, zodat ik het kan combineren met gouden accessoires. Deze nieuwe briefopener zou daar perfect bijpassen. Ik ben er dan ook heel erg blij mee en ik wil nu zeker gaan shoppen bij Sissy boy. Op de website vond ik namelijk nog meer leuke woonaccessoires, time to shop!

Wat vind jij van deze briefopener, iets voor jou?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana, thanks!

gouden briefopener

sissy boy briefopener veer

sissy boy

briefopener gouden veer

sissy boy nederland

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana