Calvin Klein sweater

Misschien weet je nog dat onze ouders vroeger in dit soort sweaters liepen. Mijn vader had bijvoorbeeld een sweater van Timberland. Mijn moeder had ze van Salty dog en haar vriendinnen hadden ook allemaal dit soort sweaters. Vroeger werden ze gedragen met ski leggings of een heel strakke jeans van levi’s. Logo sweaters zijn voor mij in ieder geval pure nostalgie en ik ben dan ook heel blij met mijn nieuwe Calvin Klein sweater.

calvin klein sweater

Ik had deze sweater al eerder gespot bij de Bijenkorf. Echter had ik toen een drukke dag en had ik geen tijd om te passen. Gister was ik met een vriendinnetje even in de Bijenkorf en toen kwam ik de sweater weer tegen. Deze keer met 50% korting en toen ben ik natuurlijk meteen naar het pashokje gerend. Gelukkig zit de maat medium goed en was de kleur die ik graag wilde nog beschikbaar.

calvin klein logo sweater

Ik heb gekozen voor de Calvin Klein sweater in het grijs. Dan kan ik de trui met verschillende jeans dragen. Grijs past natuurlijk op bijna alle tinten jeans, handig! Ik ben echt blij met deze trui omdat deze mij doet denken aan de ‘goeie ouwe’ tijd, haha! Daarnaast is de binnenkant lekker zacht en is het model een beetje oversized. Zo kan ik deze trui lekker stoer combineren met een ripped jeans en stoere laarzen.

Wat vind jij van de Calvin Klein iconic logo sweater, is het wat voor jou?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat via @KayaQuintana, see you there!

calvin klein iconic logo sweatshirt

calvin klein jeans sweater

calvin klein sweatshirt

calvin klein jeans

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.