De weight hoop van 1,4 kg

Al tijdje zoek ik een verzwaarde hoepel, maar die zijn nog best lastig te vinden. Ik keek al bij diverse speelgoedwinkels voor hoepels gevuld met water. Maar ook die zijn heel moeilijk te vinden. Bij sportwinkel Daka vond ik de Weight hoop, die ik uitprobeerde in mijn laatste vlog. Ik vond het meteen heel leuk om te doen, maar de hoepel uit mijn vlog vond ik net iets te zwaar. Via Bol.com kocht ik daarom een Weight hoop van 1,4 kg en die is perfect!

weight hoop

De hoepel kostte €33,99 en kwam een dag na het bestellen al binnen. De hoepel zit in een klein doosje en bestaat uit acht losse delen. Ik koos de roze met grijze hoepel, die je gemakkelijk in elkaar kunt klikken. Je kunt de hoepel ook gemakkelijk weer uit elkaar halen, al moet je wel wat kracht zetten. Op de foto zie je de witte stippen op de hoepel staan. Als je die indrukt, klik je als het ware de hoepel weer los.

weight hoop review

Het hoepelen zelf doe ik nu zo’n drie dagen en ik merk dat ik er erg aan moet wennen. En dan moet ik met name wennen aan het gewicht van de hoepel. Tijdens het hoepelen voel je dat gewicht goed op je huid en heupen. Ik had op internet gelezen dat sommige mensen er blauwe plekken aan overhielden en dat het hoepelen erg pijn deed in het begin. Blauwe plekken heb ik niet, maar ik voel inderdaad soms een behoorlijke pijn tijdens het hoepelen.

weight hoop 1,4 kg

Het voelt een beetje beurs aan, maar dat is ook logisch want je houdt wel 1,4 kg in de lucht middels je heupen. De eerste paar keren mag je dan ook niet meer dan tien minuten hoepelen. Je moet het dus echt opbouwen, voordat je hard aan de slag gaat. Ik merk overigens wel het verschil met de hoepel van 1,8 kg die in de winkel had getest. Daarvan had ik echt pijn in mijn rug gekregen. De lichtere versie die ik heb is veel beter, aan de slag dus!

Lijkt het je leuk als ik de resultaten laat zien op mijn blog, zoals bij de squat challenge?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana, thanks!

weight hoop kopen

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Fatima

  Ik vind het zo knap dat hoepelen. Ik kan het niet, en heb het als kind zijnde ook nooit gekund haha.
  Ik ben heel benieuwd hoe het gaat bevallen, en zou het leuk vinden als je de resultaten op je blog vermeld.

  • Kaya-Quintana
   Fatima

   Yes, vanaf volgende week ga ik resultaten bijhouden πŸ˜€

 • Nathalie

  Leuk! ben benieuwd hoe je het verder nog gaat ervaren πŸ™‚

  • Kaya-Quintana
   Nathalie

   Yes, vanaf volgende week ga ik weer aan de slag πŸ˜€