Furla Babylon wallet

Helaas pindakaas, mijn geliefde portemonnee met snoepjes print en glitter is nu toch echt kapot. Mijn oude portemonneetje kocht ik ooit eens voor vijf euro bij Claires. Maar vorige week is die toch echt overleden en moest ik een nieuwe portemonnee kopen. Ik koos uiteindelijk voor de Furla Babylon wallet in het zwart. Ik wilde namelijk niet zomaar een portemonnee kopen, maar eentje van goede kwaliteit die bij elke tas past.

furla babylon wallet

Met Furla heb ik goede ervaringen want eerder kocht ik al een candy bag van dit merk. Ik liep overigens toevallig tegen de Furla Babylon wallet aan. Ik wilde namelijk eerst een creditcard van Diane von Furstenberg kopen, maar deze portemonee van Furla past veel beter bij mij. Deze is namelijk niet te groot en bijna vierkant van vorm. Er zit een handig ritsje op zodat je nooit iets kwijt kunt raken of eruit kunt laten vallen. Erg belangrijk voor een kluns als ik!

furla babylon portemonnee

Alhoewel de leuke kleurtjes die Furla heeft super leuk zijn, heb ik toch voor een zwarte portemonnee gekozen. Zwart past namelijk bij elke kleur tas en outfit, handig! Deze portemonnee is overigens van saffiono leer. Dat is meestal kalfsleer wat bewerkt wordt met een laagje wax waar een printje in wordt gedrukt. Zo blijft het leer mooier van kleur en gaat het als het goed is langer mee. Iets wat past bij mijn nieuwe manier van shoppen.

furla wallet

De binnenkant van de Furla Babylon wallet heeft plek voor vijf pasjes, brief en muntpapier. Helaas zitten er niet genoeg vakjes voor al mijn pasjes in, dus heb ik er een paar in het vakje voor briefgeld verstopt. Op de buitenkant zie je maar een keer de naam van het merk staan, fijn! Want ik vind accessoires en kleding waar werkelijk overal de merknaam op staat allesbehalve chique. Less is more! Het design is naar mijn mening belangrijker dan de naam.

furla babylon

Deze portemonnee kost normaal gesproken via de Bijenkorf €110,- maar zij geven nu tijdelijk 20% korting op Furla. Daarnaast had ik nog een mooie giftcard gekregen tijdens de kerst, dus uiteindelijk heb ik er veel minder voor betaald. Nu kan ik in ieder geval weer een tijdje vooruit met mijn nieuwe portemonnee. Ik ben ook blij dat ik heb gekozen voor een tijdloos design, zodat ik echt aan een duurzame en goede garderobe kan werken.

Hoe ziet jouw portemonnee eruit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, see you there!

furla portemonnee

furla

furla babylon wallet review

furla accessories

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.