De Søstrene grene lente collectie 2017

Søstrene Grene ken je ongetwijfeld van hun leuke winkeltjes vol toffe spullen. Eerder kocht ik daar dan ook een heel leuke mini zandloper die ik helaas heb laten vallen. Ik loop sowieso regelmatig even binnen omdat ze altijd betaalbare interieur items hebben. En ik wil graag mijn interieur veranderen dus dat komt goed uit. Vorige week kreeg ik zelfs enkele items* uit de Søstrene Grene lente collectie 2017, heel lief! Uiteraard laat ik je graag zien wat ik kreeg.

Søstrene grene lente collectie

In de goodiebag die ik mocht ophalen zat namelijk een leuke thee set. De Søstrene Grene lente collectie 2017 heeft volgens het merk een Frans tintje. Persoonlijk vind ik de thee set eerder retro dan Frans ogen, maar hoe dan ook erg leuk. In de thee set vond ik een porseleinen theepot en twee kopjes in verschillende kleuren terug. Ik kreeg er ook losse thee en een theefilter bij, handig!

Søstrene grene lente collectie 2017

De thee set is van porselein en de bodem van de theepot en de kopjes hebben een matte afwerking. Hierdoor ontstaat er een leuk en speels effect. Zelf zou ik de hele set in een kleur aanschaffen zodat alles bij elkaar past. Wellicht ga ik dan ook nog even naar de winkel om bijpassende kopjes te kopen. Ik kan er namelijk niet tegen als mijn servies niet matched.

Søstrene grene servies

Als laatste kreeg ik ook een vaas, waarvan ik eerst niet wist dat het een vaas was. Mijn eerste gedachte was namelijk dat het wellicht een pot was voor de losse thee, maar ik kon geen deksel vinden. Na een korte speurtocht op het web kwam ik erachter dat het dus toch een vaas is. Aangezien ik hooikoorts heb kan ik er geen echte bloemen in plaatsen. Wellicht kan ik er wel leuke kunstbloemen voor vinden. De faux flowers die er nu in zitten vind ik namelijk niet zo heel erg mooi, haha!

Søstrene grene theepot

Op dit moment passen deze nieuwe items uit de Søstrene Grene lente collectie niet in mijn interieur. Ik ga ze dus nog even bewaren in mijn kast tot ik er een goed plekje voor kan vinden. Ik heb zo’n vermoeden dat ik ze later dit jaar in mijn toekomstige kantoor goed kan gebruiken. De items passen namelijk heel erg goed bij de minimalistische en retro style die ik voor mijn kantoor in gedachte heb.

Wat vind jij van deze Franse items door Søstrene Grene?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer interieur items, thanks doll!

Søstrene grene porseleinen kopjes

Søstrene grene vaas

retro vaas

retro vaas

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.