Styling: American biker chick

Dat mijn zusje en ik van shoppen houden is denk ik wel duidelijk. Want alhoewel mijn zusje pas dertien is en ik drieëntwintig, kan ze aardig goed shoppen. Het leuke is dat we beide vaak dezelfde style leuk vinden. We gaan dan ook graag samen de stad in om voor elkaar te shoppen of gewoon lekker rond te snuffelen. Mijn zusje Leilanie en ik hebben dan wel een voorkeur voor girly stuff maar stoer kunnen we ook zijn. Het leek mij leuk om haar nieuwste outfit met jou te delen. Ter inspiratie en omdat het leuk is om af en toe een andere style te zien dan die je gewend bent.

PIN IT!Ten eerste is de Amerikaanse vlag een plaatje of item dat je vaak terug ziet in kleding. Daarnaast is het vooral een lekkere stoere maar ook gekke print. Je moet een beetje humor en lef hebben om deze print te dragen. Vooral in de vorm van een legging. Al lijkt deze Amerikaanse vlag print best pittig, het is prima te dragen. Je kunt er namelijk een zwart long shirt op dragen met zwarte laarsjes. Zo kun je het outfit rustig houden en heb je toch een eyecatcher, namelijk die coole legging.

Leilanie houdt wel van apartere combinaties, dus die stond zowat te springen toen ik het topje op de foto voor haar vond. Ik heb zelf altijd doodshoofdjes heel tof gevonden. Het maakt een outfit in een handomdraai stoer. Omdat het doodshoofd op het shirtje van Leilanie ook wat vlindertjes bevat, is het net iets zachter. Gemixt met die Amerikaanse vlag legging krijg je een biker look. Je kunt het in de zomer zo dragen of er een leuk vestje of colbertje overheen dragen. Een paar pittige biker of army boots eronder en je bent helemaal klaar.

Daarnaast hoeft een outfit niet altijd duur te zijn. Het shirtje en de legging zijn beide van New Yorker en kosten beide €9,95 per stuk. Een outfit voor €20,- is best te doen toch? En je hebt vast nog wel een leuk jasje in je kast hangen. Just go for it!

Kaya-Quintana

P.S. Heb jij ook kleding van New yorker?

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Denise

  de legging vind ik echt stoer.
  jammer dat wij geen nieuw yorker hier in de beurt hebben zitten

 • Liind A

  leuke combie ik ben zelf ook gek van doodshoofden

  • KayaQuintana
   Liind A

   Ja, dei zijn cool hé? 🙂

 • Milou M.

  Ah awesomeeee!

  Zowel het shirt als de legging zijn echt geweldig (rent nu naar de new yorker toe)

  • KayaQuintana
   Milou M.

   Haha, ja ik ga nooit de New Yorker in. Maar ik ben nu denk ik wel een beetje verslaafd 😀

   • Milou M.
    KayaQuintana

    haha ik ook echt nooit. De legging was hier helemaal uitverkocht, beetje jammer weer haha.

 • loveit

  ik heb alleen maar kleren van de new yorker! 😀

 • Cristina

  echt , ik wil deze legging zo graag maar er is nergens een newyorker dicht bij mij in de buurt weet je misschien in welke andere winkel of site je m voor een goedkope prijs kan halen? xxx