Summer body challenge #2: Ik sta in Gooisch magazine!

Oh, blegh! Deze afgelopen week was behoorlijk druk en ik ben gigantisch moe. Door een stomme fout van mijzelf heb ik de 68 kilo niet aangetikt. Gelukkig ben ik niet drastisch aangekomen en ben ik redelijk op gewicht gebleven. Ik tikte op dinsdag namelijk de 69,1 kilo aan en dat is wat mij betreft een zeer goed resultaat. De summer body challenge is dus goed van start gegaan. Ik weeg op dit moment drie gram zwaarder, maar ik ben dan ook gister uit eten geweest.

summer body challengePIN IT!

In de onderstaande video leg ik je uit welke fout ik heb gemaakt waardoor ik niet sneller ben afgevallen dan gepland. Wellicht maak jij wel dezelfde fout en kunnen wij onszelf snel verbeteren. Daarnaast ben ik heel trots op het artikel over mijn media en pr-bureau in Gooisch magazine. In november zag je het interview hiervoor al voorbijkomen in een vlog, maar nu staat deze in het magazine. Check dus pagina 100 en 101 voor het artikel in Gooisch magazine van maart.

En dan nu de Summer Body Challenge aflevering nummer twee kijken,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer fitness video’s, see you there!

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.