Summer Body Challenge 4: Aan de slag met fitness

Aaah, heerlijk! Deze afgelopen week kon ik eindelijk weer aan de slag met fitness. Ik heb het echt heel erg gemist. Gelukkig heb ik deze week weer drie keer kunnen sporten en echt goed mijn best gedaan. Op maandag heb ik weer goed gewerkt aan mijn rug en armen. Op woensdag een combinatie van rug en benen. Als laatste ging op vrijdag keihard aan de slag met oefeningen voor mijn billen. In deze nieuwe vlog deel ik dan ook weer wat handige oefeningen.

Aan de slag met fitnessPIN IT!

Ik ben ook weer in gewicht gezakt en meer dan verwacht, hoera! Ik hoop volgende week nog verder te zakken en dan ook meer met cardio te doen. Ik ben deze week na het ziek zijn weer rustig begonnen. Het leek mij leuk om eens te roeien, dat deed ik vroeger heel erg vaak. Ik denk dat ik het vaker ga doen want ik merk dat ik het toch wel echt leuk vond om te doen. Het is ook weer eens een andere manier van cardio en afwisseling is belangrijk.

Are you ready to be inspired? Kijk dan snel de vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Youtube voor meer video’s, thanks babe!

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.