Summer Body Challenge 7: Van 69,3 naar 67,4 KG in een week

Wauw, wat een fantastische week voor mijn Summer Body Challenge. Ik ben echt helemaal happy! Ik ging namelijk van 69,3 naar 67,4 kilo in een week. Zoals ik al vertelde in mijn nieuwste Wat ik op een dag eet video, ben ik vorige week zondag begonnen met Keto style eten. Dit houdt in dat je meer gezonde vetten, vlees, vis en groente eet, maar koolhydraten beperk je tot 20 gram per dag. Zelf zit ik meestal net iets hoger, maar alsnog is het voldoende om gewicht te verliezen.

summer body challengePIN IT!

Ik heb deze week heel veel gelezen en bekeken over Keto. Het is geen dieet, maar eerder een lifestyle die ik eerlijk gezegd heel erg fijn vindt op dit moment. Ik hoef namelijk niets vol te houden of mijzelf iets te verbieden, love it! Ik vertel je er in ieder geval meer over in mijn nieuwe Summer Body Challenge aflevering. Ik hoop in ieder geval dat dit je weer even motiveert om een gezonde lifestyle op te pakken en gewoon weer lekker aan jezelf te werken op een positieve manier.

Keep it up girl,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Youtube voor meer fitness video’s.

 

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.