Sushi print crop top

Een lange tijd had ik geen zin om outfit artikelen te maken. Met name omdat ik niks meer in de kast heb hangen waar ik echt blij van word. Daarnaast was ik ook niet echt blij met hoe ik eruitzag. Dat gaat nu allemaal de goede kant op, al kan mijn garderobe wel een goede update gebruiken. Helaas is de mode op dit moment niet naar mijn smaak. Alhoewel ik liever niets koop bij H&M, kon ik de laatste maand enkel daar slagen. Zo kocht ik er deze leuke sushi print crop top.

sushi print crop top

Ik vond ook een paar goede spijkerbroeken waaronder de jeans op de onderstaande foto’s. Deze valt iets hoger waardoor mijn billen goed bedekt blijven. Broeken vinden is voor mij sowieso erg lastig. De meeste zijn allemaal gemaakt met een low waiste en dat werkt sowieso niet voor mij. Gelukkig vind ik bij H&M vaak wel broeken die goed zitten. Helaas kan ik daarvoor gewoon niet bij een ander merk terecht.

kaya quintana

Het topje op de foto zag ik deze week hangen in de winkel. Ik draag graag crop tops tijdens het sporten, omdat ze wat wijder vallen en niet zo warm zijn. Met mijn high waisted sport leggings zie je dan net geen blote buik, maar het is wel lekker luchtig. Deze sushi print crop top vond ik meteen leuk en nam ik dus eigenlijk mee voor mijn workouts. Echter kon ik het niet weerstaan om er ook meteen een leuke eerste herfst outfit mee te maken.

It’s always sushi time!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram en Snapchat voor meer updates, thanks doll!

sushi print crop top

Items

H&M: Sushi print crop top en jeans
Only: Faux leather jacket
Dune: Alia pumps

crop top outfit

outfit of the day

herfst outfit

herfst outfit 2016

outfit met crop top

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.