Swarovski Christie Pear Pierced Earrings

Afgelopen zondag was ik jarig en werd ik achtentwintig jaar. Uiteraard kreeg ik leuke cadeautjes, maar het cadeautje van mijn zusje was het mooiste. Dat mijn zusje goed kan shoppen en smaak heeft wist ik al. Blijkbaar kan ze ook goed voor mij shoppen, want ik kreeg Swarovski Christie pear pierced earrings en ze zijn prachtig! Eerder kocht ik zelf deze Christie oorbellen met jackets. Die zijn behoorlijk β€˜fancy’ en daarom draag ik ze niet vaak overdag.

Christie Pear Pierced Earrings

De Swarovski Christie pear pierced earrings die ik van mijn zusje kreeg zijn wel perfect voor overdag. De binnenste steen is grijs gekleurd waardoor ze bij elk outfit passen. De steentjes daaromheen zijn transparant en kleuren mooi mee met het licht. Ik ben er echt heel erg blij mee, want het is echt het type oorbel wat ik mooi vind. Ik hou namelijk van sieraden als ze maar niet al te groot en in your face zijn. It’s all in the details!

Christie Pear Pierced Earrings

Daarnaast hou ik niet van oorbellen die geluid maken, te zwaar aanvoelen en in mijn haren verstrikt raken. Verder ben ik niet zo moeilijk hoor, haha! Deze nieuwe oorbellen zijn in ieder geval perfect voor mij en ik ben er heel erg blij mee. Swarovski vind ik namelijk een heel mooi merk en hun sieraden zijn meestal tijdloos. Over tien jaar rock ik deze Swarovski Christie oorbellen dus nog steeds.

Dank je wel lieve zuster!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mijn blog via Bloglovin of de app voor meer updates, thanks babe!

Swarovski Christie Pear Pierced Earrings

swarovski christie oorbellen

swarovski christie

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.