The camel coat

Ik moet bekennen dat ik een kleine obsessie heb met camelkleurige kledingstukken, met name de camel coat vind ik geweldig. De afgelopen weken heb ik dan ook veel outfits online gevonden met een camelkleurige jassen die ik erg mooi vind. En toen bedacht ik me ineens dat ik er zelf ook eentje heb, haha! Ja, het is heel erg maar soms vergeet ik gewoon wat ik allemaal in mijn kast heb hangen.

outfit of the day

Gelukkig vond ik dus mijn camelkleurige jas weer terug die ik ooit eens kocht bij H&M. Het is een wat rechter model in sixties style maar met een jeans kun je er in een handomdraai een modern outfit van maken. De jas is simpel en dus heb ik een zwarte jeans en t-shirt als basis gebruikt. In dit geval geldt het motto “less is more” en heb ik alleen mijn nieuwe sjaal met een zacht roze tintje toegevoegd.

Ik zeg: Outfit geslaagd maar wat vind jij?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates? Like en volg dan via Instagram, thanks!

camelkleurige jas

Items

H&M: Camelkleurige jas en ketting
Only: Jeans en t-shirt
Invito: Pumps met metal caps
Primark: Sjaal met pastelprint


camel coat

outfit met camelkleurige jas

outfit with camel coat

ootd camel coat

outfit met camelkleurige jas

camelkleurige jas outfit

camel coat

minimalistic outfit

minimalistic outfit camel coat

minimalistisch outfit met camelkleurige jas

outfit met camelkleurige jas

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.