The waterfall coat

De juiste winterjas vinden is nog best lastig. In de meeste jassen voel ik mij net een propje of een Michelin mannetje. Ik houd niet van jassen met een bontkraag en capuchons hoef ik eigenlijk ook niet. In een parka voel ik mij net een jongetje en dus blijft er weinig over. Echter vond ik gister de jas op de onderstaande foto’s. Ik was een beetje aan het slenteren door de V&D en liep tegen deze jas van Mango aan.

waterfall coat

Het is volgens Mango een waterfall coat van wol. De jas is niet volledig van wol, er zit zo’n dertig procent wol in. Echter is dat wel genoeg wol om jezelf lekker warm te houden. Echter twijfel ik een beetje over deze jas, want ik vind dat hij niet erg mooi valt als ik hem sluit. De jas kun je namelijk sluiten met een ceintuur. Iets wat ik erg prettig vind omdat ik mijzelf er helemaal in kan wikkelen, heerlijk!

mango waterfall coat

Echter vind ik dat de jas mijn heupen wel erg laat knallen, maar niet op de goede manier. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind het niet heel mooi staan. Ik weet dus nog niet zeker of ik deze jas zal houden. Uiteraard heb ik de jas toch even op de foto gezet. Want misschien vind jij deze jas ook leuk en dan kun je deze nu in de sale scoren. Uiteraard ben ik ook benieuwd naar hoe jij deze jas bij mij vindt staan.

Hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg je mij al op Instagram06? See you there!

waterfall jas outfit

Items

Mango: Waterfall coat
H&M: Shaping jeans
Fred de la Bretoniere: Suede enkellaars

camelkleurige jas

waterfall jacket

wollen jas

mango winterjas

outfit of the day

nederlandse fashion blogger

outfit of the day

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • stella

    Hi Kaya,
    Hij staat je wel goed, maar ik vind het net een ochtendjas. Ik zou voor een ander model gaan.

  • Florentine

    Wauw wat zie je er gaaf uit! De schoenen vind ik ook echt heel mooi 🙂