De gratis Libresse design blikjes zijn er weer!

-advertorial- Nooit meer je hele tas naar het toilet mee slepen. Niet meer stiekem een maandverbandje of tampon in je kontzak stoppen om vervolgens snel een toilet in te schieten. Nooit meer je tas laten vallen waardoor al het maandelijkse periode gereedschap over de vloer heen rolt. Dat zou fijn zijn, vind je ook niet? Libresse heeft met ons meegedacht en er iets op verzonnen. Er zijn nu namelijk vijf gratis design blikjes te verzamelen bij Libresse.

libresse design blikjes

Een design blikje krijg je gratis bij aankoop van een Libresse duopak maandverband of inlegkruisjes. Er zijn in totaal vijf blikjes bij elkaar te sparen die samen het thema The spring five senses voorstellen. Denk aan zien, proeven, voelen, ruiken en horen. Uiteraard zijn de designs heerlijk vrouwelijk vormgegeven en passen de blikjes daardoor in elke damestas. Ik heb er zelf twee van de vorige serie en er zit er altijd eentje in mijn tas. Zelfs als ik niet ongesteld ben zit er zo’n blikje in mijn tas, want je weet maar nooit. Ik ben dan liever goed voorbereid dan niet.

libresse design blikjes

Voor de leuke design blikjes geldt op is op! Wil je er graag eentje hebben dan kun je daarvoor vandaag nog naar de drogist. Als we dan toch ongesteld moeten worden, dan doen we dat in ieder geval in style. Wil je ondertussen ook de hoogte blijven van al het nieuws dat Libresse uitbrengt? Dan kun je hun Facebook pagina liken om up to date te blijven. En op de Libresse site kun je zelfs je eigen menstruatie kalender bijhouden. Zo kun je uitrekenen wanneer je weer ongesteld kan worden en hoe lang de vorige keer duurde. Handig voor alle dames die hun lichaam goed in de gaten willen houden.

Welk Libresse product gebruik jij graag?

Kaya-Quintana

 

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.