Top 5 beauty favorieten december 2016

Yasss, let’s get this party started! Ik heb namelijk weer een aantal mooie beauty producten waar je echt blij van wordt. Al deze producten heb ik de afgelopen maand met veel plezier gebruikt. Het zijn echte toppertjes waar je echt iets aan hebt. In mijn nieuwe top 5 beauty favorieten video vertel ik je er alles over. Dus pak een kopje thee erbij want het wordt weer gezellig. Uiteraard heb ik ook alle details over de producten voor je verzamelt zoals swatches en reviews.

Enjoy the video,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Youtube voor meer beauty video’s, thanks doll!

Items
Dior Diorific lipstick in Dolce vita swatches via de Douglas shop
OPI Avoplex via Douglas
Koh glasvijl via Douglas
Argan oil van Melvita
Guhl rijke voeding spray via Bol.com

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.