Top 5 beauty favorieten januari 2017

Met een kast vol beauty producten kom ik een heel eind. Daarom heb ik wederom mijn top 5 beauty producten voor jou verzameld. Dit zijn producten die ik de afgelopen maand bijna elke dag heb gebruikt. Ze zitten ook al een tijdje in mijn make-up collectie waardoor ik met zekerheid kan zeggen dat het echte toppertjes zijn. Er zitten een aantal budget, maar ook high end producten in deze nieuwe video.

beauty favorietenPIN IT!

Uiteraard heb ik ook alle reviews en andere artikelen over deze producten voor je verzameld. Zo kun je nog even op je gemak alle foto’s, swatches en mijn reviews bekijken. Uiteraard vind je ook alle prijzen en merken terug in de video en hier op mijn blog. Ik hoop dat je deze video leuk vindt, want ik vond het in ieder geval super leuk om deze te maken. Heel veel plezier met kijken naar mijn beauty favorieten en tot de volgende video.

Love,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer beauty tips!

Genoemde producten

  1. Treaclemoon shower gel in My coconut Island via Bol.com
  2. EOS lip balm via Douglas
  3. Maybelline Fit me powder via Bol.com
  4. Chanel Le blanc via Douglas
  5. Charlotte Tilbury Bar of gold via de Bijenkorf
Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.