Top vijf beauty favorieten november 2016

Vroeger had ik altijd een hele lange lijst van toffe producten. Ik kan er niets aan doen want ik vind veel producten goed. Het is alleen niet zo handig voor mijn favorieten video’s die daar erg lang van worden. Vanaf vandaag presenteer ik daarom slechts mijn top vijf beauty producten. Lekker kort en bondig, zodat je binnen tien minuutjes weet welke producten echt top zijn. So here we go!

Laat je nog even weten wat jouw beauty favorieten zijn?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Youtube voor meer video’s, thanks babe!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Anita

  Ben ERG benieuwd naar het serum van Keune. Ik heb nu een serum van OGX na jaren Biosilk te hebben gebruikt.

  • Kaya-Quintana
   Anita

   Biosilk heb ik ook nog steeds, maar die heb ik de laatste tijd weinig gebruikt. Mijn haar heeft het op dit moment niet nodig, haha!