Nieuwe beauty producten herfst 2016

Tijd voor een unboxing video, want ik heb een heleboel nieuwe beauty producten ontvangen en gekocht. In de onderstaande video laat ik je graag alle producten zien, zodat je goed op de hoogte kunt blijven. Als echte beauty lover kun je ongetwijfeld de nieuwe collecties en producten waarderen. Sommige producten heb ik al getest en daarvan vind je op mijn blog dan alvast een artikel.

nieuwe beauty productenPIN IT!

In deze video kun je nieuwe beauty producten van Etos, Yves Rocher, OPI, MUA en NYX. Uiteraard geef ik je ook mijn eerste indruk mee, zodat je alvast een beetje weet wat je kunt verwachten. Deze keer heb ik ook alle namen en prijzen erbij vermeld, wel zo handig! Swatches en reviews komen eraan of je kunt alvast deze artikelen bekijken:

Enjoy the video en laat mij zeker even weten of je er iets aan hebt gehad!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Youtube voor meer video’s, thanks babe!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Anita

    Je weet de dingen altijd zo leuk te omschrijven. Bij de Etos baby lijn kwam het water bijna uit mn neus ipv in mijn keel.