Vlog 101: Hoeveel ik nu weeg

Owja, hier ben ik weer met vlog nummer 101. In deze vlog vind je beelden van de afgelopen twee weken terug. Vorige week heb ik namelijk vlog 100 online gezet met een korte terugblik op mijn bijna tien jaar op Youtube. Echter had ik voor de week al heel wat videoclips gemaakt dus die zie je terug in deze vlog. Ik heb overigens weer lekker veel gesport en wat nieuwe oefeningen uitgeprobeerd.

kaya quintanaPIN IT!

Wees dus voorbereid om een paar klunzige beelden van mij, haha! Tevens vertel ik je in deze vlog hoeveel ik vorige week woog. Ik krijg die vraag namelijk heel vaak. Ik vind het niet erg om te delen, maar wil wel duidelijk aangeven dat het niet iets is waar je op moet focussen. Mijn gewicht klopt sowieso niet bij mijn lengte want ik heb overgewicht. Ik werk eraan, maar staar mij niet blind op mijn gewicht. Ik gebruik mijn gewicht eerder als een richtlijn.

Kijk snel naar mijn vlog voor alle ins en outs,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer leuke video’s, thanks doll!

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.