Vlog 105: Het leven van een event planner

Oh lord, het was echt een super drukke week. Gelukkig was het een heel leuke week vol met goed nieuws. In deze nieuwe vlog neem ik je mee tijdens mijn werk als event planner. Mijn media en pr-bureau organiseert namelijk ook persevents en deze afgelopen zaterdag lanceerden wij een nieuw beauty merk. Wij zijn al sinds februari lekker aan de slag voor dit nieuwe merk en deze week was echt heel erg volgepland.

event plannerPIN IT!

Wij waren vooral bezig met de presentatie aanpassen, het persbericht en de decoraties voor het event. Als event planner moet je werkelijk alles in de gaten houden zodat er niets fout kan gaan. Gaat er toch iets fout? Dan moet je altijd een plan B of C hebben. Ik heb deze week ook nog even lekker gesport met mijn zusje. Tevens heb ik mijn gewicht steady gehouden op 68 kilo, yes! Check snel mijn nieuwe vlog waarin ik je er meer over vertel!

Enjoy,

Kaya-Quintana

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.