Vlog 107: Van hamburgers naar Keto

Wow, er is alweer een week voorbij en wij komen steeds dichter bij de zomer. Deze week was het qua weer echt heel erg raar. Van heel warme benauwde dagen naar koud en regenachtig weer. Voor mij kwam het regenachtige weer wel goed uit, want ik was lekker aan het werk. Ik ben weer lekker aan de slag gegaan met het maken van nieuwe video’s. Maar ik heb ook weer wat gezonder gegeten.

ketoPIN IT!

Alhoewel ik nog steeds bezig ben met de Summer Body Challenge schoot het gezond eten er soms een beetje in. Het zonnige weer nodigt gewoon uit tot snacken, haha! Gelukkig ben ik deze week weer netjes aan het eten en ben ik vandaag begonnen met Keto. Dit houdt in dat je weinig tot geen koolhydraten eet, maar wel veel groente, vlees en vis. Vorige jaar deed ik dat ook een tijdje met goede resultaten. Ik ben benieuwd of het dit jaar ook lukt.

Ik vertel je er meer over in mijn nieuwe vlog, check it out!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Youtube voor meer video’s.

 

/center>

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.