Vlog 34: Ik heb mezelf buitengesloten!

Ja, daar stond ik dan. Mijn sleutel zat aan de binnenkant in het slot en mijn reservesleutel had ik mijn hand. Ik wist heel zeker dat ik dan toch de deur open moest kunnen krijgen, maar ik kreeg het niet voor elkaar. Gelukkig kreeg de slotenmaker het wel voor elkaar. De rest van de week liep ook niet echt zoals ik wilde. Gelukkig kwamen mijn zusje en moedertje nog even gezellig langs. Dat was wel weer heel gezellig en ik voel me weer een stuk beter, ook al ben ik nu ziekjes.

Tijd voor de nieuwe vlog!

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf hier op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Anouk

    Whahaha die gekke mama van jou wat heb ik gelachen zeg