Vlog 50: Ik haat school

Ik maak er geen geheim van, ik haat school! Met name omdat het nooit eens makkelijk gaat, eerder moeizaam en traag. Deze week was ik dan ook aardig van de kaart omdat ik niet zo blij ben met de organisatie van de school. Diverse afdelingen werken langs elkaar heen en als student ben je daar al snel de dupe van. Gelukkig kon ik lekker shoppen met mijn zusje waardoor ik mij veel beter voel. Ik heb veel leuke goodies gespot, check ze allemaal in mijn nieuwe vlog!

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf hier op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Natasja

    Bij mij op school is dit ook zo! Het lijkt alsof mijn school uit duizend schooltjes bestaat die totaal niet samenwerken… Ik ken je frustratie-gevoelens!
    Het beste voorbeeld is mijn stagecontract: die persoon zijn dat deze persoon dit moest tekenen en vise versa… Uiteindelijk hebben ze me naar 5 personen gestuurd. Daar ben je wel meteen een hele voormiddag mee kwijt! En dan zijn ze verbaasd dat je kwaad wordt op hun!

    De moodswings van je hond zijn geweldig: de ene dag super treurig en de andere zeer actief!