Vlog 52: Hard werken en gezond eten

Het internet wilde niet echt meewerken maar het is mij toch gelukt om de vlog online te zetten. In deze vlog maak ik gebruik van mijn nieuwe eetschema en ga ik weer eens goed boodschappen doen. Zo ging ik langs de Ekoplaza en de Albert Heijn, zodat ik voor de komende week weer goed kan eten. Uiteraard vertel ik je er alles over in deze nieuwe vlog. Ik ben ook benieuwd hoe het sporten en gezond eten deze week bij jou ging?

Let me know,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal voor nog meer video’s, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • laura

    leuke vlog weer! misschien heb ik iets gemist met je bedrijf, maar ik weet dat je beautyblogger en make up artist bent. Wat voor PR/eigen bedrijf/collega’s heb en doe je dan?

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana