Vlog 55: 5 KM hardlopen en last van hooikoorts

Yes, ik heb het voor elkaar gekregen om 5 km te hardlopen. Dat is dus heel goed nieuws, maar helaas heb ik ook heel erg last van hooikoorts. Daar ben ik echt niet blij mee want ik nies minstens vijf keer achter elkaar en ik heb weer last van jeuk. Bij mij komt de hooikoorts namelijk nooit alleen, meestal krijg ik dan ook last van eczeem. Helaas heb ik er nog niets op gevonden behalve rustig aan doen en lekker blijven vloggen.

Check mijn nieuwste aflevering hieronder,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana