Vlog 56: Home workout time

Het is zondag en zoals beloofd heb ik deze keer een versie van mijn home workout in mijn vlog verstopt. Naast het hardlopen probeer ik namelijk ook aan mijn spieren te werken. Want door het hardlopen (cardio) val ik af, maar mijn armen en benen krijgen daar niet een mooie vorm van. Daarom gebruik ik fitness oefeningen om mijn billen, benen en armen weer een beetje in vorm te krijgen. Wil jij dat ook? Bekijk dan mijn vlog voor mijn home workout routine.

Kaya-Quintana

P.S. Zal ik ook eens een aparte sport video opnemen?

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana