Vlog 57: De grootste goodiebag ooit

Deze week was heel erg leuk! Ik kreeg de grootste goodiebag ooit, maar heb ook veel leuke dingen gedaan. Ik ging namelijk naar een heel leuk persevent en naar een heel leuk netwerkevent. Daarnaast ging ik ook naar de kunst van mijn zusje kijken, waar ik uiteraard heel trots op ben. Dior besloot om eens lekker in de vogelpoep te rollen, gek beestje. Meneertje moest dus in bad en ruikt nu lekker fris. Bekijk het allemaal in de vlog!

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Rebecca

  Ik ben zo lang niet op je blog geweest haha, even alles inhalen en dan te beginnen bij je vlogs! Heb je misschien aanraders voor PR bureaus? En een beetje heel laat, alsnog gefeliciteerd met je mams!

  • Kaya-Quintana
   Rebecca

   Dank voor de felicitaties! Qua PR bureaus ligt het er een beetje aan waar je over blogt. Je kunt jezelf in ieder geval op de perslijst zetten van mijn PR bureau: http://bloggersandbrands.nl/press/