Vlog 63: Mijn ghetto workout

Soms moet je gewoon creatief zijn en gebruiken wat je al hebt. In mijn geval is dat mijn weighthoop, waar ik heel blij mee ben. Hoepelen met de weighthoop is soms best lastig, want die van mij weegt bijna twee kilo. Daarom besloot ik om mijn weighthoop uit elkaar te halen en deze eens anders te gebruiken. Want als je echt wilt sporten dan verzin je wel iets, al is het een beetje ghetto, haha!

Tijd voor mijn nieuwste vlog en ‘ghetto’ workout,

Kaya-Quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Lenneke

  Ik wou dat ik genoeg discipline had om (thuis) te sporten.

  • Kaya-Quintana
   Lenneke

   Gewoon beginnen en kijken waar je eindigt, misschien vind je het leuker dan je dacht 😀

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana