Vlog 72: Zusje geslaagd en een halve kilo kwijt

Het is weekend en deze week is bijna afgelopen. Gelukkig was het een heel leuke week want mijn broertje was jarig, mijn zusje is geslaagd en ik ben een halve kilo kwijt. Yes, een heel goede week dus. Het is namelijk leuk om te zien dat het goed gaat met mijn broertje en mijn zusje. Ik ben thuis het oudste kind (no pressure) en soms is het raar om mijn broertje en zusje op te zien groeien. Ik heb alles al gedaan wat zij nu doen en toch voelt het steeds weer als nieuw. Je ziet het in ieer geval allemaal in mijn nieuwste vlog, let’s go!

Gefeliciteerd Aaron en Leilanie!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Youtube voor meer video’s, thanks.

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana