Vlog 83: Ik was op de radio

Een paar weken geleden werd ik gebeld door de vrolijke Claire. Zij host de radioshow Strictly business en ze vroeg of ik een van haar gasten wilde zijn. Aan de telefoon had ik meteen al een leuke klik met haar en natuurlijk zei ik ja. Claire en haar collega Edo vroegen mij een heleboel toffe vragen over mijn bedrijf. Uiteindelijk is het een superleuke uitzending geworden, die je hier kunt terugluisteren. Yes, ik was op de radio! Er waren nog drie andere gasten aanwezig, dus je wordt overladen met positieve energie.

ik was op de radioPIN IT!

In deze vlog ging ik ook weer eens shoppen, werken en sporten. Helaas moest ik ook even naar school en ben ik weer goed bezig geweest met gezond eten. Ik ben echt aan het uitzoeken welk eetpatroon voor mij het beste werkt en dat kost iets meer tijd dan ik dacht. Toch voel ik mij sinds ik ben gestopt met maar 1200 kcal per dag eten veel beter! Ik eet nu zo’n 1800 kcal per dag (gemiddeld voor vrouwen is het 2000 kcal per dag) en dat bevalt mij prima, hihi!

Tijd voor een snack en mijn nieuwe vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer ook op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Claire van Vrijberghe de Coningh

  Lieve Kaya-Quintana,

  Ik voel mij vereerd, wat een gaaf vlog! <3 it!
  Nog steeds dankbaar dat ik je samen met Edo Peters in de studio van Rosa Digitaal mocht ontvangen voor Strictly Business.
  Je weet, je mag mij altijd bellen.

  Liefs xoxo,
  Claire

  • Kaya-Quintana
   Claire van Vrijberghe de Coningh

   Yes, wij houden zeker weten contact!