Vlog #84: Speeddaten en een halve kilo kwijt

Deze week was erg leuk, want ik mocht een leuk persevent bijwonen. Tijdens dit persevent ging ik samen met andere bloggers speeddaten met leuke merken. Ik was bij Elise van Elisejoanne.nl ingedeeld en samen hebben wij zo’n vijftien merken gezien. Wij kregen alle nieuwe releases te zien die nog niet in de winkels liggen. In mijn vlog zie je dus alvast al deze toffe en nieuwe producten voor het eerst.

speeddatenPIN IT!

Daarnaast ben ik eindelijk een halve kilo kwijt en ik heb serieus een dansje gedaan, haha! Uiteraard kreeg ik daardoor weer motivatie om verder te sporten. In deze vlog vind je dan ook weer leuke oefeningen om te werken aan je benen, billen, armen, schouders en rug. Daarnaast moest ik ook nog even aan het werk en daarom neem ik je in mijn vlog mee behind the scenes. Yes, dit was een hele leuk week.

Hope you enjoy my vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Youtube voor meer video’s, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.