Vlog 92: Als niemand kan chillen + arm workout

Ik heb de hele week hard gewerkt en in het weekend wilde ik graag leuke dingen doen. Helaas kan niemand chillen dus ben ik maar weer aan het werk gegaan. Ik heb afgelopen vrijdag ook lekker gesport en daardoor heerlijk geslapen. Ik heb nu dus super veel energie en wil heel graag leuke dingen doen. Gelukkig kan ik die energie in bloggen en vloggen stoppen. Hierbij dus weer een nieuwe vlog met een handige arm workout.

Fijne zondag toegewenst,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram voor meer updates, see you there!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Rebecca

  Gefeliciteeeerd met je mams! Super leuk dat ze nu een eigen Γ©cht eigen bedrijfje heeft.
  Enneee, i looove kickbacks! Je ziet heel goed verschil in je lichaam!

  • Kaya-Quintana
   Rebecca

   Ja, kickbacks zijn geweldig πŸ˜€