Vlog 93: De laatste workout van 2016

Aaah, het is alweer twee dagen geleden dat ik mijn laatste workout van 2016 deed. Ik heb iets meer gewicht gebruikt dan normaal gesproken en ik voel het heel erg goed, haha! Ik bedacht mij namelijk dat ik geen spierpijn meer had van mijn workouts. Er zit dan niets anders op dan iets meer gewicht te gebruiken en nu heb ik zeker weten spierpijn. Uiteraard heb ik deze afgelopen week niet enkel gesport. Ik heb ook gewerkt en mijn huis lekker opgeruimd.

workoutPIN IT!

Samen met mijn familie heb ik het nieuwe jaar ingeluid met een glaasje cola. Ik heb een gezellige avond gehad en ik ben helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Ik vind het ook heel leuk dat mijn laatste vlog van 2016 op de eerste dag van 2017 valt. Zo kan ik je meteen de beste wensen meegeven en je een fantastisch nieuw jaar toewensen. Laten wij er samen tegenaan gaan en alle doelen behalen die wij in ons hoofd hebben.

Happy new year and enjoy the vlog!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Youtube voor meer video’s, see you there!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.