Vlog #96: Back on track in de sportschool

In december was ik steeds grieperig en daarom ging ik onregelmatig naar de sportschool. Alhoewel ik beter met stress omga dan vroeger, heb ik in december toch wat meer gesnoept dan nodig. Dat merk ik dan ook aan het vet op mijn buik en heupen, oeps! Gelukkig ben ik nu weer beter, zit ik weer goed in mijn vel en ben ik ready to go! Ik ben daarom weer back on track in de sportschool want het is tijd om te werken aan mijn bikini body, hihi!

Hope you enjoy the vlog,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Youtube voor meer leuke video’s, thanks babe!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana