Vlog 98: Eindelijk een winterjas gekocht

What!? Yes, it’s true! Ik heb eindelijk een winterjas gekocht, haha! Het heeft mij zo’n drie jaar gekost om een mooie te vinden, maar het is mij gelukt. Wat mij niet zo goed is gelukt is van de snoepjes en snacks afblijven. De afgelopen twee maanden waren namelijk lekker stressvol en toen ik heb ik het ervan genomen, oeps! Vanaf maandag ga ik dus weer lekker aan de slag met gezond eten en daarom begin ik vandaag met voorbereiden. Ik vertel je er meer over in mijn nieuwe vlog.

Check it out,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Youtube voor meer video’s, thanks babe!

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Joanne

    Beter laat dan nooit! Ik vind het ook vaak lastig om een perfecte winterjas te vinden haha! Gelukkig heb ik vorig jaar een hele fijne gekocht 🙂