Vlog 99: Minder koekjes en een booty workout

Hello sweetcakes! Hopelijk zijn jullie allemaal lekker aan het genieten van deze mooie zondag gevuld met prachtige sneeuw. Vind je het ook te koud om naar buiten te gaan? Dan is mijn nieuwe vlog perfect om naar te kijken. Ik neem je in deze vlog mee naar de sportschool voor een echte booty workout. Ik krijg namelijk steeds vaker de vraag waar je nu moet beginnen in de sportschool.

booty workoutPIN IT!

In deze video laat ik je dan ook een paar makkelijke oefeningen zien, waarmee je kunt werken aan rondere billen. Ik ben deze week ook weer begonnen met het eten van minder koekjes. Oh yeah, het is echt nodig want de zomer komt eraan. Op dit moment zijn mijn core en mijn rug mijn grootste uitdaging. Daarom ga ik even goed aan de slag met het laten staan van (te veel) koekjes en snoepjes.

Iz you with me honey?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer video’s, thanks babe!

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.