Vlogmas #1: Lootjes trekken

Yesss, VlogMas is officieel van start gegaan op mijn Youtube kanaal. Deze eerste VlogMas vlog is lekker lang en dat is perfect voor deze koude zondag. Ik heb al helemaal zin om mijn huis te versieren en dat vast te leggen op film. Volgende week heb ik daar ook eindelijk tijd voor. In deze vlog ging ik wel alvast aan slag met lootjes trekken samen met mijn familie. Maar bij ons gaat dat nooit zo vlot en is het altijd een heel avontuur, haha!

Happy VlogMas,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf hier op mijn youtube kanaal voor meer VlogMas video’s!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana