Vraag van de week: Waar vind ik grote glitter nagellak?

Een handig onderdeel op mijn blog genaamd: V.V.D.W alias Vraag Van De Week. Via youtube, Twitter, Instagram en Facebook krijg ik heel vaak vragen. Die beantwoord ik dan individueel en dan krijg ik een week later weer diezelfde vraag van iemand anders. De oplossing? Elke week één vraag beantwoorden via mijn site zodat iedereen het kan lezen en ik niet steeds iedereen apart hoef te mailen. Heb jij ook een vraag die je graag beantwoordt ziet? Mail dan op je gemak en anoniem als je dat wenst naar ask-powderpuff@live.nl Deze week kreeg ik een vraag over glitter nagellak. Logisch want glitter nagellak is en blijft altijd leuk.

Heei Kaya-Quintana,

Ik zoek al best wel lang een glitternagellak (gewoon zilver) maar dan met hele grote glitters! Zo een die jij had bij de video: How to tutorial: Nail art met glitter! O.P.I, YSL, Essence en Sally Hansen. Toen ik de glitternagellak van Essence zag vond ik hem gelijk GE-WEL-DIG!! Maar ik kan hem niet vinden.. :$

Zou jij me kunnen helpen om een glitternagellak met hele grote glitters te vinden ?

Groetjes Janneke

Bij Essence kun je heel goede nagellak met grote glitters vinden. De nagellak met grote glitters van Essence vind ik verassend goed. Zelf heb ik er drie van de nail art twins collectie. In deze video gebruik ik daar de zilveren versie van. Er zijn u ook special effect toppers van Essence die ook grote glitters bevatten in diverse kleuren. De prijs is laag en de kwaliteit is goed. Het is dus de moeite waard om daar even te kijken.

PIN IT!

Bourjois heeft nog niet zo heel lang geleden mini nagellakjes uitgebracht. Hier zat ook een mooi nagellakje (nummer 81) bij met grote glitters. Deze kun je als top coat over een andere kleur gebruiken of als enige over je eigen nagels voor een glitter en glamour effect. Dit nagellakje kost zo’n €3,- en is daarom een goede nagellak om eens mee te experimenteren.

Nicole by OPI heeft ook enkele nagellakjes met grote glitters. Zo heb ik er bijvoorbeeld eentje met paarse en roze hartjes. Deze nagellak behoort tot de Justin Bieber collectie en heet Step 2 the beat of my heart. Als het goed is ligt deze nagellak nog steeds in de winkel. Er zijn zelfs nog meer grote glitter nagellakken bij gekomen in andere kleuren en vormpjes. Ik ben in ieder geval verliefd op deze versie met de hartjes.

Voor de old school glitter lovers onder ons heb ik ook een heel mooie budget nagellak van het merk Paris memories. Dit merk is te vinden bij de Dirx drogisterij en kost €2,-. Deze nagellak is ook in het zilver te koop en is perfect als je van de wat fijnere glitters houdt. Deze nagellak droogt wel erg langzaam dus veel geduld hebben is belangrijk. Je kunt natuurlijk ook het proces versnellen met een product zoals de Mava dry spray.

PIN IT!

Hopelijk heb ik de vraag van Janneke naar tevredenheid beantwoord. Laat je het even weten, ik hoor het graag!

Glitter away dolls,

Kaya-Quintana

P.S. Heb jij zelf ook een vraag? Het mag over alles gaan dus brand los!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Desirée

  Kleancolor heeft ook behoorlijk wat grote glitters 😉 Hartjes, sterretje.. of gewoon rondjes.

  • Kaya-Quintana
   Desirée

   Goede tip, dank je!

 • JvZ

  Heeeii ! Super bedankt ! want ik had die mail gestuurd ! hhihih echt super leuuk !

  • Kaya-Quintana
   JvZ

   Hihi, cool dat je het al gezien hebt. Ik wilde het namelijk nog naar je mailen maar dat hoeft niet meer. Bedankt voor het insturen van de vraag!