What the fudge?

Een dagje thuiswerken is echt heerlijk maar de hele dag in mijn oude kloffie zitten vind ik niks. Daarom kleed ik mijzelf altijd aan en gister ging ik voor een gemakkelijke trui met print. Deze trui hangt al heel lang in mijn kast omdat ik hem niet vies wil maken. Ik ben gek op witte kledingstukken maar ik ben zo’n kluns dat ik werkelijk overal vlekken op krijg.

outfit of the day

Echter kan ik daarom niet alles maar in mijn kast laten hangen. Ik moet gewoon eens voorzichtig leren zijn, haha! Daarom heb ik net heel voorzichtig een stukje chocolade gegeten met mijn witte trui aan. En yes, hij is nog schoon! Ik maak ook graag gebruik van mijn brillen als ik thuiswerk. Want de hele dag naar een computerscherm turen is niet al te fijn voor mijn ogen. Gelukkig past ook mijn nieuwe bril bij deze witte trui.

nederlandse fashion blogger

Deze nieuwe bril is van het merk Bvlgari en het is mijn tweede bril van dit merk. De monturen van dit merk zijn allemaal lichtgewicht en ik vind ze erg lekker zitten. Deze keer heb ik voor een bril met grote en ronde glazen gekozen. Deze is een beetje nerdy en een beetje vintage and I like it! Gelukkig is de bril alsnog modern genoeg om bij elk outfit te passen.

Wat vind jij van deze outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Meer snelle updates ontvangen? Like en volg dan op Instagram, thanks!

outfit of the day witte trui

Items

H&M: Witte trui en jeans
Zara: Pumps met metalen hakken
Accessorize: Crossbody bag/clutch
Bvlgari: Vintage look bril


outfit met witte trui

outfit met witte trui

simpel outfit met jeans

what the fudge trui

gemakkelijk outfit

outfit met jeans

what the fudge sweater

nederlandse fashion blogger

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.