White tee, green cardigan

Ik ben gek op tutten en glamourachtige outfits maar die zijn niet altijd even handig. Soms wil ik gewoon lekker een simpel t-shirt aantrekken en een warm vest. Lekker hangen op de bank of lekker door de stad heen sloffen. Ik kom dan ook om in de vesten die ik werkelijk overal overheen draag. Het groene vest op de foto’s in dit artikel is één van mijn favoriete vesten, die ik heel vaak gebruik.

outfit met groen vest

Ik ben gek op de mooie tint groen en het model van het vest is echt geweldig. Het vest valt wat langer en lijkt een beetje op een kamerjas. In combinatie met mijn nieuwe witte t-shirt valt de groene kleur nog meer op. Mijn nieuwe t-shirt is overigens een echte hit omdat er wat meer vorm in zit dan het gemiddelde t-shirt. Ook is de achterkant wat langer dan de voorkant waardoor het mooi over je broek heen valt.

Heb jij ook een vest dat je graag draagt?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates ontvangen? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

witte bowlingtas

Items

Only: Groen vest en jeans
H&M: Wit t-shirt
Zara: Zwarte overknee boots
Mango: Witte tas
Casio: Digitaal horloge
Fendi: ID pendant


casio horloge

gouden casio horloge

outfit met groen vest

casio watch woman

outfit of the day

outfit met overknee boots

overknee boots zara

nederlandse fashion blogger

outfit met witte tas

lang groen vest

casual outfit

outfit met wit t-shirt

outfit met wit t-shirt

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.